Intense en complexloze smaken 

Stap binnen in de creatieve wereld van Tim en Angelique. Het wordt een reis van diepgaande, intense en pure smaken met seizoensgebonden ingrediënten. 

Nazomermenu
vanaf 1 september

Amuses

geitenkaas, granny smith, basilicum
oester ‘Daniel Sorlut’, kiwi, jalapeño, kafir 
foie, miso, dadel, rode ui

Gerookte paling

sucrine, guacamole, curry

Coquille**

knolselder, hazelnoot, karnemelk, koffie, citrus, kaviaar

Crevette Impériale*

à l’Ostendaise

King krab 'Merus'*

broccoli, paksoi, sesam

Mulard eend

bataat, wijnperzik, eekhoorntjesbrood,
rode biet, Cumberlandsaus

Clafoutis

Reine Claude, boerenjongens, muscovado, vanille
 

Image
private dining compagnique
Image

Formules

Lunch 

3 gangen / 75 euro p.p.
aangepaste wijnen / 24 euro p.p.

Diner*

5 gangen / 105 euro p.p.
aangepaste wijnen / 48 euro p.p.

**signature: 30 euro p.p. + aangepaste wijn 12 euro p.p.
kaas i.p.v. dessert / 10 euro p.p.
kaas als extra gerecht / 17 euro p.p.  

 

 

Image